ENERGISENTER 1

Senteret for sårbarhet

Ser du etter det vakre i andre mennesker. Er det viktig for deg å ikke dømme. Er det sårbart, men godt for deg å ha kontakt med det ubeskrivelige vakre og essensielle med livet. Da kjenner du til denne energien.

ENERGISENTER 1

Senteret for sårbarhet

Enere sin ypperste egenskap er å skape kontakt med essensen eller kilden til livet. Enere strekker seg naturlig mot kilden til livet. De har dyp kontakt med aksept, sårbarhet og ydmykhet. Å behandle alle som sin bror og søster er et verdisett som er tilknyttet Enere. Og å være sammen med andre mennesker gjennom åpenhet og varsomhet uten bedømmelse av hudfarge, religion, kultur eller oppvekst er essensielt for dem. For en som ikke er Ener kan disse ordene virke svulmende, merkelige og uten betydning. Men for mennesket som bærer på denne energien er det en selvfølge. Eneres egenskaper er sinnsro, tålmodighet og god dømmeevne. De er i kontakt med virkeligheten og er veldig flink til å forklare dem. De kan trekke ut enkle ting for å gjøre en forklaring forståelig. De er tolerante og viser stor respekt for andre mennesker. De er glade, vennlige og humørfylte. Ydmykhet og sårbarhet er starten for alt og alle i livet. Det er ofte årsaken til handlinger som fører til ro og harmoni. Møter vi verden med ydmykhet erfarer vi den mere ydmykt. En er god til å se det gode i andre mennesker og er flink til å lytte og å være sammen med dem. En har en grunnleggende verdi at alle er like på innsiden. En er derfor god til å behandle mennesker rettferdig. En ser andre mennesker inn i øynene, og kan legge merke til at ikke alle ser like mye tilbake. Men de aksepter dette fordi de vet at mennesker er forskjellige. En kan føle seg nærmere andre når de ser det vakre dem. De skaper ro og harmoni ved å se andre inn i øynene. Og blir selv rolig og harmonisk når de ser etter det vakre i andre mennesker.

Energisenter &
kroppslig justering

Senteret sitter øverst på strupehodet.
Løft opp og frem hake-partiet. Legg øyenlokkene lett liggende forsiktig over øvre del av øynene. Ansiktet skal være rolig og avslappet med munnen svakt åpen. En varm følelse trekker nedover brystregionen. Kroppen gir et rolig utrykk. Strupen er strukket opp og fremover og brystet er avslappet. Hals- og hake parti eksponeres. Nakken er avslappet samtidig som hodet trekker seg litt opp fra kroppen. Kroppsholdningen utrykker ingen fysisk aktivitet. Posisjonen åpner opp halsområdet og brystet og gjør at kroppen føles sårbar. Utrykket eksponerer den vakre, uskyldige og sårbare essensen i EN. Energien erfares gjennom elegante ydmyke og forsiktige bevegelser

AKTIVERT ANSIKTSUTTRYKK