Verdens symposie med alle 9 energiene samlet

Det er med stor glede at Susan & Martin Fisher fra 9 energies sammen med Morten Nygård & Birgit Opland fra Ennead inviterer deg til verdens første Symposie om “De 9 typer energier”. Vi ønsker å samle alle intresserte, fra alle 9 enrgiene i Bozeman Montana 16. – 18. Mars, på  9 Energies Senteret.

Vårt mål med symposiet er å:

 • Høre hva personer fra alle 9 energier har på hjertet om
  innsikten de har i sin egen energi
 • Utvikle en omfattende og enhetlig måte å presentere å
  snakke om arbeidet med de 9 energiene på
  (sammenheng, verdier, bruken av, fordeler osv.)
 • Utvikle en samlende global branding for dette arbeidet
 • Definere et enhetlig og samlende curriculum av visjonen.
  idé-myldre og prioritere alle mulige tiltak for forberedelser
  til 2019
 • Sette opp en enhetlig teknologiplan for nettsteder,
  applikasjoner, og andre teknologiske muligheter.

Leder teamet Susan, Morten, Birgit og Martin har gjennom en årrekke vært aktiv og holdt fokuset på å viktigheten av å utvikle kurs og matrialer for mennesker som er interessert i lære om sin egen energi å funkjson på. De har forstått viktigheten av dette neste steget for å synkronisere budskapet og prosessen for alle 9 typer, men fortsatt beholde det unike verdisettet stemmene fra hver enkelt energi’s funksjon.

Det er på tide for alle de 9 energier å møtes slik at vi kan bli enige om en felles vei framover. Hvordan vi sammen kan bringe vårt budskap og visdommen bak det ut til verden. Vi håper virkelig du tar deg tiden å komme på dette første verens symposiet.

For de som kommer tidlig vil det også holdes treninger og bli kjent eventer tidligere i uken. Disse legges ut på 9energies.com for de som er interessert er det bare å melde seg på.

Selve symposiet er i utgangspunktet gratis, men alle deltakere er selv ansvarlige for reise, kost & losji under eventet. Vi vil selvfølgelig være behjelpelig med å finne plasser å bo for de som ønsker det. Skulle det bli for mange deltakere til at eventet ikke kan holdes på 9 Energies Senteret kan det hende vi spør om at kostnaden for lokalet bli delt på alle deltakerne.

Om du/dere har lyst å bli med vær snill å registrere dere så tildlig som mulig.

Det er allerede 8 personer fra Ennead gruppen her i Norge som har meldt seg på…..

Kommer du?

Påmelding her:  Taking on The World 

 

Legg igjen en kommentar